Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Γιάννης και Κώστας. Φιλία με γερά θεμέλια.

Γιάννης Σφαιρόπουλος και Κώστας Χατζηστυλλής στη Νάουσα το 2007

Οι ζωές μας εξελίσσονται και αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Οι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά κυρίως η καθημερινότητα μας ξεπερνάει και μας εμποδίζει να βρούμε χρόνο για να επικοινωνήσουμε με τους φίλους που πραγματικά αγαπάμε.
Τη φιλία μεταξύ των δύο γυμναστών, του Κώστα και του Γιάννη, ο χρόνος δεν κατάφερε να τη φθείρει. Οι ώρες που πέρασαν μαζί στα πανεπιστημιακά  γυμναστήρια των φοιτητικών τους χρόνων (1985-1990)και οι μπασκετικές συζητήσεις στις βραδινές τους βόλτες στη Θεσσαλονίκη έχτισαν μια εγκάρδια σχέση η οποία πατάει σε γερά θεμέλια.
Σήμερα ο Γιάννης κρατά το τιμόνι μιας μεγάλης ελληνικής ομάδας αλλά πάντα θα βρει χρόνο να τηλεφωνήσει και να ενδιαφερθεί για τον φίλο του. Ακόμη μια συμπεριφορά που επιβεβαιώνει την ποιότητα του χαρακτήρα του διαπιστώθηκε το φετινό χειμώνα. Κατά τη διάρκεια πολλαπλών υποχρεώσεων στον Ολυμπιακό κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου του Κώστα στη Νάουσα, έστω για δύο μόνον ώρες και να επιβεβαιώσει σε όλους εμάς, για ακόμη μια φορά, ότι πάντα θα είναι δίπλα του.

Έμπιστος άνθρωπος και πρότυπο ζωής για όλους μας!!!


Γιάννης και Κώστας 

Νάουσα 2016


Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου